Accu slagmoersleutel 620 Nm

€ 163,95 € 135,50

Fluxon accu-slagmoersleutel heeft meerdere speciale kenmerken en is een goede keuze voor professionals die een kleine maar krachtige slagmoersleutel nodig hebben.
Deze slagsleutel onderscheidt zichzelf door de autonomie en lichtgewicht, ergonomische handgreep, en dankzij zijn korte schacht kan het gebruikt worden op plekken waar de ruimte klein is en toch veel koppel nodig is.
De borstelloze motor zorgt voor een langere levensduur en maakt ook een nauwkeurige traploze snelheidsregeling mogelijk. Aangedreven door een 20V, 4.0Ah Li-Ion accu die veel energie levert om elke klus te klaren.
Met de accu-indicator kunt u de accu voltage controleren voordat u aan uw project begint en zorgt ervoor dat u de batterij op tijd oplaadt.
De slagmoersleutel wordt bestuurd door een richtingsschakelaar die automatisch de trekker vergrendeling in de centrale as activeert, waardoor er een variabele snelheid tot 2700 RPM mogelijk is.
Een van de kenmerken van de accu-slagmoersleutel is de Power Program-knop, waarmee de 2 kracht modus kunnen worden geselecteerd : Full power / half modus en een speciale auto break modus.
Het selecteren van het aanhaalmoment biedt meer controle over de kracht van de accu-slagsleutel, deze keuze kan gemaakt worden voordat u de accu-slagsleutel gaat gebruiken. 
Modus 1: Volledig los draaien 620 NM nut busting torque voor een breed scala aan toepassingen.
Modus 2: Auto break, zodra de bout/moer los is en er geen weerstand is. Stopt de slagmoersleutel direct met het losdraaien.
De ½’’ slagmoersleutel is uitgerust met een krachtige ingebouwde LED- werklamp die de werkruimte verlicht zonder dat er een extra lichtbron nodig is. Is uitgerust met een koellucht uitlaat, zowel als met een accu beveiligingscircuit : ontworpen om de accu te beschermen tegen overmatig ontladen, hoge temperatuur, over beladen.

Inhoud koffer:
1x Slagmoersleutel IWC12N06.
1x 4.0Ah Li-Ion accu BWC12N06.
1x Oplader.
1x Stevige opbergkoffer.
1x Handleiding.


Technische specificaties:

Slagmoersleutel / moeraanzetter / borstelloze slagsleutel / slag sleutel.

Merk: Fluxon.

Product Code: IWC12N06.

Spanning 20V.

Vierkantaandrijving 1/2".

Onbelast toerental RPM 2300 / 2700 RPM.

Impact IPM 3100 / 3600 IPM.

Moerbreekkoppel 620 Nm.

Max. aanhaalmoment 450 / 290 Nm.

Schaft Lengte 130 mm.

Hoogte incl. accu 250mm.

Accu 20V, 4.0Ah.

Accu type: lithium-ion.

Gewicht met accu 1.75 kg.

Gewicht zonder accu 1.1 kg.

Bout maat M8 - M16.

Extra accu's leverbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 5 beschikbaar

   ☞ Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden  (klik hier voor details)
   ☞ Veilige betaling via diverse betaalmogelijkheden
   ☞ Mogelijkheid tot afhaling (Doesburg)
   ☞ 99% uit eigen voorraad leverbaar
   ☞ 14 dagen zichttermijn 
   ☞ Zeer scherpe prijzen
   ☞ 2 jaar garantie