Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat deze in de spam map is beland, mocht dit niet het geval zijn neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op.
Nee ,wij hebben geen showroom / winkel ,wel hebben wij de mogelijkheid om op afspraak de artikelen af te komen halen. (klik)
Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, de factuur wordt daarom via e-mail verstuurd.
Dit soort dingen kunnen helaas gebeuren, wij doen ons uiterste best om het artikel de volgende werkdag te leveren. Het wil wel eens voorkomen dat in het sorteerproces bij dhl iets fout gaat en het artikel hierdoor een dag of meerdere dagen langer onderweg is ,wij van lowbudgets.nl hebben hier helaas geen invloed op.
Ja, de track en trace om de voortgang van het transport te volgen wordt naar uw e-mailadres verzonden. Deze track en trace wordt zichtbaar in het systeem van DHL tussen 19.00 / 22.00 uur. Dit geldt niet voor pallet transport, hiervoor krijgt u ruim van te voren via e-mail bericht op welke dag de levering plaats zal vinden, deze datum kan in overleg aan uw wensen aangepast worden.
U kunt bij ons met een Tikkie en/of contant betalen.
Zichttermijn betekent dat het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. Wettelijk heeft u hiervoor 14 dagen de tijd. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is dan definitief.
Retourneren is mogelijk en kan altijd binnen 14 dagen (klik)
Bij een intracommunautaire levering is de bestelling vrijgesteld van BTW. (Dit is alleen van toepassing op bedrijven, gevestigd buiten Nederland !) U moet hiervoor wel over een geldig BTW nummer beschikken. De BTW wordt dan verlegd cq, niet in rekening gebracht op uw factuur. U kunt tijdens het invullen van uw adresgegevens op afrekenpagina uw btw nummer ingeven. Er wordt direct een BTW check gedaan of u in aanmerking komt voor BTW vrij inkopen (klik)
De transportkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en afmeting TIP: Het is hierdoor soms voordeliger een bestellingen met meerdere items te verdelen over 2 aparte orders, meer info omtrent prijzen vindt u hier (klik)
Web-Only betekent dat het artikel vanaf de leverancier in Nederland wordt verstuurd. Het artikel kan helaas niet afgehaald worden .De levertijd is gemiddeld 1-3 werkdagen, maar daarentegen vaak gratis verzonden
Wij hebben geen vaste openingstijden ,op de afrekenpagina kunt u aangeven welke datum en welk tijdstip u langs wilt komen. Afhaaldagen zijn van Ma t/m Vrij
Ja dat kan, na het reserveren via de website kan er afgehaald worden ,afhalen kan dan binnen de tijd die u ingevuld heeft tijdens het bestellen.
Ja dat kan, kijk hier voor de spelregels (klik)