Rookmachine lekkage tester

€ 299,95 € 247,89

Een innovatief apparaat dat de dichtheid van verschillende systemen test.

Door middel van de geproduceerde rook, die bijvoorbeeld in het inlaatsysteem van een automotor wordt gebracht en bedoeld is om zelfs microlekken op te sporen die bijvoorbeeld vermogensverlies veroorzaken.
U kunt de lekken niet zien zonder de hulp van rook.
Een vacuümleiding kan na verloop van tijd gewoon poreus worden, maar ziet er goed uit.
O-ringen kunnen hard worden en niet meer afdichten.
Kunststof onderdelen kunnen losraken of barsten.

Ontworpen waar het nodig is om de dichtheid van gesloten systemen te controleren, bijvoorbeeld brandstofleidingen, inlaatsystemen, tanks, enz., en wordt veel gebruikt in de automobiel- en industriële sector.

Cartersysteemtest: Overmatige druk of corrosie van het carter is de belangrijkste reden om de afdichting van het carter te beschadigen en olielekkage te veroorzaken.

Inlaatsysteemtest: Lekkage in het luchtinlaatsysteem leidt tot onvoldoende inlaat van de automotor, wat resulteert in een gering motorvermogen.

Autoafdichtingstest: slechte luchtdichtheid van de auto kan leiden tot veel ongemak, zoals het onvermogen om warm te blijven, stoffig, niet geluiddicht en niet waterdicht, enz.

Test brandstoftanksysteem: Wanneer er gaten in de brandstoftank en leidingen zijn die worden veroorzaakt door onjuiste installatie of onvoldoende afdichting van de tankdop, kan dit lekken in het brandstoftanksysteem veroorzaken.

Turbotest: door lekkage van koelvloeistof zou de motor een hoge watertemperatuur rapporteren. Diverse pijpfittingentest: rooktesten van remslangen, stuurbekrachtigingsslangen, koelsysteemslangen, airconditioningsysteemslangen, turbocompressorslangen, brandstofslangen, inlaat en uitlaat systeemslangen enz.

EVAP-systeemtest: Lekkage van het brandstofverdampingssysteem zal ervoor zorgen dat brandstofdamp in de atmosfeer lekt, wat verspilling en vervuiling of onstabiel stationair draaien van de motor veroorzaakt.

Uitlaatsysteemtest: Ongezuiverde schadelijke gassen die in de atmosfeer worden geloosd of het voertuiggeluid verhogen, is het grootste nadeel wanneer er lekken in de uitlaat optreden.

Een eenvoudig te gebruiken instrument gevuld met gewone olie maakt het gemakkelijker en sneller om lekken op te sporen.

INBEGREPEN:

rookgenerator.

ABS-koffer.

stroomdraad.

kabel met mondstuk.

2 stuks afdichtingsblazen: 90 en 130 mm.

olie 100 ml.

6 stuks conische adapters: 4-10 mm (x2), 10-40 mm, 30-60 mm, 50-80 mm en 70-100 mm.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 4 beschikbaar

   ☞ Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden  (klik hier voor details)
   ☞ Veilige betaling via diverse betaalmogelijkheden
   ☞ Mogelijkheid tot afhaling (Doesburg)
   ☞ 99% uit eigen voorraad leverbaar
   ☞ 14 dagen zichttermijn 
   ☞ Zeer scherpe prijzen
   ☞ 2 jaar garantie