Artikelen die vanaf NU besteld worden !

Let Op

Helaas NIET mogelijk t/m 05-07-2024

Startkabels 3000 Amp

€ 22,95 € 18,97

Extra dikke startkabels met een lengte van 2 meter, een betrouwbaar hulpmiddel dat zorgt voor een snelle en effectieve start van het voertuig.
Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit product:

Hoge stroomintensiteit (3000A): Deze kabels zijn ontworpen voor grotere accu's die een hoger startvermogen vereisen.

Solide constructie met rubberen handgrepen: De kabels hebben duurzame rubberen handgrepen die gemakkelijk te gebruiken zijn en een veilige grip bieden, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Lengte van 2 meter: de lengte van de kabels maakt een flexibele positionering van voertuigen mogelijk, wat vooral handig is op moeilijk bereikbare plaatsen.

Universele toepassing: de kabels kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voertuigen een vliegende start te geven, waaronder auto's, SUV's, bestelwagens en grotere machines.

Polarisatiemarkeringen: Duidelijke markeringen (+) in rood en (-) in zwart maken een goede kabelaansluiting eenvoudig, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met elektronica.

Veilig en betrouwbaar: hoogwaardige isolatie en duurzame klemmen beschermen tegen kortsluiting en zorgen voor een stabiele verbinding.

Handig in noodgevallen: Startkabels vormen een essentieel onderdeel van de uitrusting van elk voertuig, vooral tijdens het reizen, waar ze van onschatbare waarde kunnen zijn in geval van startproblemen.

Wordt geleverd in handige draagtas.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 4 beschikbaar

   ☞ Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden  (klik hier voor details)
   ☞ Veilige betaling via diverse betaalmogelijkheden
   ☞ Mogelijkheid tot afhaling (Doesburg)
   ☞ 99% uit eigen voorraad leverbaar
   ☞ 14 dagen zichttermijn 
   ☞ Zeer scherpe prijzen
   ☞ 2 jaar garantie