Ultrasoon Reiniger ( 15L )

€ 483,95 € 399,96

 

De ultrasoon reinigers zijn geschikt voor 3 verschillende reinigingsmethoden:

 1. Normale reiniging: Hierbij wordt enkel water gebruikt om te reinigen, temperaturen < 50 graden Celsius

 2. Geavanceerd reinigen: Voeg enkele reinigingsdruppels toe, vloeibare zeep of ontvetter, maar geen zuren!

 3. Uitgebreide reiniging: Verwijderen van aanslag, koolstof en roest van niet geplateerde metalen. Gebruik specifieke reinigingsmiddelen geschikt voor ultrasoonreinigers.

De ultrasoon reiniger werkt op basis van het Cavitatie-effect veroorzaakt door ultrasone schokgolven van een hoge frequentie in vloeistof.
Microscopische dampbellen worden gevormd, en deze imploderen met grote kracht waardoor de cavitatie ontstaat die een grote klap geeft aan het voorwerp dat moet worden schoongemaakt, en zorgt voor een intensieve wrijfactie op het oppervlak van het schoon te maken voorwerp.
Bovendien zijn de dampbellen klein genoeg om zelfs microscopisch spleetjes te kunnen penetreren, waardoor ze grondig en consequent worden schoongemaakt.
Als een van de basistoepassingen van ultrasonische golven, heeft de ultrasonische reiniger een sterke capaciteit voor het verwijderen van vuil, en zorgt voor een schitterend schoonmaakeffect.
De ultrasonische reiniger wordt veel gebruikt voor het schoonmaken van onderdelen van optische instrumenten, onderdelen van klokken, minilagers, elektrische zuigereenheden, halfgeleiders, raketgeleidingssystemen, onderdelen van gloeidraad, spindoppen voor het produceren van chemische vezels, medische naalden, vetnippels, gasklepkoppen.
Naast het zeer grondig schoonmaken, wordt de ultrasone reiniger ook gebruikt om op ultrasonische wijze te verpulveren, blokkeren, emuslificeren, mengen, verwijderen van geoxideerde ijzerlagen, het versnellen van een chemische reactie.

Specificaties:

 • tank capaciteit = 15L.

 • Merk: Fluxon
 • ultrasoon vermogen = 360W.

 • verwarmingsvermogen = 400W.

 • reinigingsfrequentie = 28kHz, 40kHz.

 • tijd regeling = 1 - 99min.

 • temperatuur regeling = 0 - 80 graden Celsius.

 • tankafmetingen = 330 x 300 x 150mm.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 5 beschikbaar

   ☞ Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden  (klik hier voor details)
   ☞ Veilige betaling via diverse betaalmogelijkheden
   ☞ Mogelijkheid tot afhaling (Doesburg)
   ☞ 99% uit eigen voorraad leverbaar
   ☞ 14 dagen zichttermijn 
   ☞ Zeer scherpe prijzen
   ☞ 2 jaar garantie